4MAT Master Class4MAT Master Class

Dit eksklusive 4MAT forum!

4MAT Master Class er et eksklusivt forum for certificerede 4MAT Masters, hvor vi inspirerer med spændende oplæg og mulighed for at netværke med andre, der interesserer sig for læring, udvikling og ledelse.

Vi er stolte af, at kunne invitere så bred en gruppe af kompetente undervisere, professionelle konsulenter, facilitatore, foredragsholdere, ledere, HR medarbejdere m.fl. fra nær og fjern. En eksklusiv gruppe af fantastiske mennesker med mange forskellig-artede kompetencer - og med en fælles interesse for vidensdeling og læring.

 

Emner fra tidligere 4MAT Master Class:

Hjernen og læring, Grafisk Facilitering, Funktionel Hjernetræning, 4MAT og LEAN, Musik og orkestrering af læringsprocesser, Teater og skuespil som læringsredskab, Online training, 4MAT som ledelsesværktøj, Historien om 4MAT fortalt af Dr. Bernice McCarthy, Samspil og Co-creation, Spil dig selv og andre gode, Balance med 4MAT, Yoga og Meditation m.m. 

 

Du finder også vores 4MAT Master Class på de sociale medier.

LinkedIn gruppe 
Facebook gruppe

 

Næste 4MAT Master Class:

Læring med 4MAT og husketeknikker

Tidspunkt: Den 26.10.2020 - kl. 9.30 - 16.00

Sted: Lindvedgaard, Lindvedvej 75, 5260 Odense SV 

 

Man kan ikke - ikke lære....

Men som undervisere/konsulenter/instruktører/trainere/facilitatorere, eller hvad vi nu kalder os, kan vi lige så godt bruge vores viden om hjerne og de bedste principper til at sikre effekt. 

 

Oplev hvordan Hanne og Bjarke i samspil får 4MAT - Den naturlige læringscirkel - og husketeknikker til at give effekt. 

 

Når vi skal lære noget nyt, handler det først og fremmest om to ting - at forstå og at huske. Normalt har vi fokus på forståelsen, men hvad med hukommelsen - har vi glemt den?  Kun de færreste ved, hvordan man effektivt husker det, man skal lære.

 

Helt tilbage fra det antikke Grækenland har vi kendt til teknikker, som kan bruges til lagring af enhver form for viden. Vi skal se på de bedste af dem - og prøve at anvende dem. Teknikkerne kan bruges i et utal af sammenhænge; når man f.eks. skal forberede sig til en eksamen, skal lære et nyt sprog, eller huske elementerne i 4MAT-modellen. Eller hvis man gerne vil huske sin tale eller sit oplæg, og holde det uden at stå og rode rundt i et manuskript. 

 

Det er utroligt effektivt at bruge husketeknikker, og samtidig er det sjovt - og alle kan lære det.

Du har en fantastisk hukommelse, du skal bare lære at fodre den rigtigt.
 
 

BjarkeogHanneweb

 

 

Bjarke Toft

Bjarke er medejer og daglig leder af Memo Danmark. Han har stor erfaring som foredragsholder og underviser på kurser og seminarer. Han certificerer bl.a. læerre i brugen af husketeknikker i undervisningen. Bjarke har en baggrund i ledelse, er ekspert i hukommelsens betydning for læring, og har særligt fokus på teknikker til effektiv formidling og konsolidering af viden. 

Se mere om Memo Danmark her: https://memodanmark.dk/

 

Hanne Houbak

Hanne driver virksomheden About Learning - 4MAT Group A/S og er Preferred training partner i Europa i 4MAT metoden. Hun har gennem årene certificeret og trænet adskillige ledere, undervisere, trainere, konsulenter og foredragsholdere. Hun har fornøjelsen af at arbejde sammen med førende eksperter i hele verden. Hannes spidskompetencer er 4MAT, train the trainer, online training og grafisk facilitering. Hun har været selvstændig siden 1998.

 

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende dag i samspil med andre 4MAT entusiaster :)

 

Program:

kl. 9.30 Check in & morgenmad

kl. 9.45 Velkommen, WHY og præsentation v/Hanne Houbak

kl. 10.00 Introduktion til husketeknikker v/Bjarke Toft

kl. 12.00 Frokost & Networking

kl. 13.00 4MAT - Følelserne skal i spil - WHY Frames - Online Facilitering v/Hanne Houbak

kl. 14.30 Intet husket - Intet lært v/Bjarke Toft

kl. 15.30 Check out - learning harvest

kl. 16.00 Tak for idag :)

 

Pris:

4MAT Mastere: kr. 1.000,-
Alle andre: kr. 1.500,-
Priser er excl.moms

 

Tilmelding:

Udfyld venligst tilmeldingsblanketten ved at trykke på "tilmeld".
Din tilmelding er gældende, når vi har fremsendt bekræftelse.

 

tilmeld