4MAT Master Class4MAT Master Class

Dit eksklusive 4MAT forum!

4MAT Master Class er et eksklusivt forum for certificerede 4MAT Masters, hvor vi inspirerer med spændende oplæg og mulighed for at netværke med andre, der interesserer sig for læring, udvikling og ledelse.

Vi er stolte af, at kunne invitere så bred en gruppe af kompetente undervisere, professionelle konsulenter, facilitatore, foredragsholdere, ledere, HR medarbejdere m.fl. fra nær og fjern. En eksklusiv gruppe af fantastiske mennesker med mange forskellig-artede kompetencer - og med en fælles interesse for vidensdeling og læring.

 

Emner fra tidligere 4MAT Master Class:

Hjernen og læring, Grafisk Facilitering, Funktionel Hjernetræning, 4MAT og LEAN, Musik og orkestrering af læringsprocesser, Teater og skuespil som læringsredskab, Online training, 4MAT som ledelsesværktøj, Historien om 4MAT fortalt af Dr. Bernice McCarthy, Samspil og Co-creation...

 

Du finder også vores 4MAT Master Class på de sociale medier.

LinkedIn gruppe 
Facebook gruppe

 

Sidste 4MAT Master Class:

Forskellighed og balance og 4MAT i rygsækken...

Tidspunkt: Den 15.3.2019 - kl. 9.00 - 16.00

Sted: Hotel Lautrup Park, Borupvang 2, 2750 Ballerup

 

Vær skarp og fokuseret når du performer og nærværende i samspillet med dine relationer - både privat og på job. Få inspiration til hvordan du kan veksle mellem det høje og det lave gear og på den lange bane leve et liv i balance. Brug din bevidsthed om forskellighederne til at spille dig selv og andre gode. Oplev hvordan 4MAT bliver brugt til coaching, foredrag og formidling.

Arne Hanne Brian

Arne Nielsson

Arne er 10 dobbelt verdensmester i kano og anerkendt foredragsholder. Han har siden 1996 arbejdet professionelt som coach og foredragsholder for primært erhvervs- og idrætsfolk. Arne er forfatter til flere bestsellere og har sammen med Hanne Houbak skrevet bogen “Ved du, hvem du er? Lær at spille dig selv og andre gode”. Arne ved om nogen, at man som både eliteidrætsudøver, i erhvervslivet, som partner og forældre må arbejde målrettet med sig selv for at opnå resultater og balance i tilværelsen.

Brian Nielsson

Brian er iværksætter og har grundlagt flere succesfulde virksomheder - herunder Handstep, som var Gazelle virksomhed 4 år i træk. I hans ungdom repræsenterede han Danmark på det nationale kajak landshold til verdensmesterskaberne i Canada, Tyskland og Bulgarien. Brian har hjulpet flere virksomheder med forretningsudvikling, salgs- og markedsføringsstrategi samt opbygning af stærke virksomhedskulturer. Idag træner Brian mennesker i at blive 100% mentalt skarpe med bl.a. yoga og mindfulness.

Hanne Houbak

Hanne driver virksomheden About Learning - 4MAT Group A/S og er Preferred training partner i Europa i 4MAT metoden. Hun har gennem årene certificeret og trænet adskillige ledere, undervisere, trainere, konsulenter og foredragsholdere. Hun har fornøjelsen af at arbejde sammen med førende eksperter i hele verden. Hannes spidskompetencer er 4MAT, train the trainer, online training og grafisk facilitering. Hun har været selvstændig siden 1998.

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende dag i samspil med andre 4MAT entusiaster :)

 

Program:

kl. 9.00 Check in & morgenmad

kl. 9.15 Velkommen, WHY og præsentation v/Hanne Houbak

kl. 9.45 100% Nærværende og Mental Skarp v/Brian Nielsson

kl. 12.00 Frokost & Networking

kl. 13.00 4MAT Samspil v/Hanne Houbak

kl. 13.30 4MAT Forskelligheder, Arbejdsglæde og Balance v/Arne Nielsson

kl. 15.30 Check out - learning harvest

kl. 16.00 Tak for idag :)

 

Pris:

4MAT Mastere: kr. 1.500,-
Alle andre: kr. 2.000,-
Priser er excl.moms

Sig til hvis du vil købe bogen "Ved du, hvem du er?" - så har vi den med på dagen...

Tilmelding:

Udfyld venligst tilmeldingsblanketten ved at trykke på "tilmeld".
Din tilmelding er gældende, når vi har fremsendt bekræftelse.

 

tilmeld